Call us

Focus-Plus | Wonen & leven

Woningen met ADL-ondersteuning

We bieden betaalbare woningen met ADL-ondersteuning aan op drie locaties: Gent, Ename en Maldegem. De woningen of appartementen zijn voorzien van een aantal aanpassingen: de keuken, de doucheruimte en het toilet zijn rolstoeltoegankelijk. Je huurt een aangepaste woning of appartement rechtstreeks bij de sociale huisvestingsmaatschappij.

Als kandidaathuurder kan je je enkel aanmelden bij de regionale huisvestingsmaatschappij voor deze aangepaste woningen nadat er een zorgovereenkomst met Exalta is opgemaakt.

Heb je een PVB en wil je in je eigen woning blijven wonen? Ben je 65 plus en wens je gebruik te maken van onze noodpermanentie? Ook dan kan je beroep doen op de diensten van Exalta | Focus-Plus.


Wonen in Gent

Onze appartementen te Gent zijn gelegen in "De Bloemekeswijk". Dit is vlakbij het Van Beverenplein en niet ver van Gent centrum. De wijk maakt deel uit van het het stadsvernieuwingsproject "Het Getouw". De appartementen, gebouwd halverwege de jaren 90,  zijn ruim en met aangepast comfort.

Momenteel is er 1 deels aangepast appartement beschikbaar in Gent:

1 slaapkamer, inkom, living, aparte keuken met berging en badkamer met ligbad (toegankelijk met tillift). Uitgerust met automatische deuropener.

Beschik je over een persoonsvolgend budget en heb je interesse in betaalbaar wonen met ADL-ondersteuning? Neem dan contact op ons.

Via mail: aanmelding@exalta.be

Telefonisch: 09 226 13 05

 
De woningen worden verhuurd door WoninGent:

www.woningent.be
els.vansynghel@exalta.be

 
Adres Focus-Plus Gent:
Maïsstraat 268
9000 Gent


Contacteer Focus-Plus:
aanmelding@focusplus.be.


Wonen in Ename

Onze nieuwbouwwoningen te Ename zijn ingeplant in de bestaande wijk "Riedekens". Ename is een deelgemeente van Oudenaarde. De wijk ligt vlakbij het centrum en we beschikken er over halfopen bebouwingen met aangepast comfort.

Op dit moment is er 1 woning met 24/7 ADL-ondersteuning beschikbaar.

Heb je nood aan een aangepaste woning en kan 24/7 ADL-assistentie een belangrijke meerwaarde voor je zijn? Neem dat contact met ons op.

Via mail: aanmelding@exalta.be

Telefonisch: cluster Ename: 055/60 96 01


De woningen in Ename worden beheerd door de sociale huisvestingsmaatschappij  Vlaamse Ardennen.

www.shmvlaamseardennen.be
ria.dhondt@exalta.be


Adres Focus-Plus Ename:
Riedekens 185a
9700 Ename


Contacteer Focus-Plus:
aanmelding@focusplus.be

Wonen in Maldegem

Onze site “Cluster Hove te Donc” is landelijk gelegen in Donk, een deelgemeente van Maldegem. De woningen, waarvan er een aantal gezinswoningen zijn, zijn gebouwd rondom een centraal plein. Het zijn ruime, lichtrijke woningen voorzien van aangepast comfort.

Momenteel is er geen open plaats in Donk.

We bieden ook ondersteuning in de buurt. Heb je een zorgvraag of ondersteuningsnood? Stel ons jouw vraag en we zoeken samen naar een passend antwoord

Neem vrijblijvend contact op met onze organisatie via 050 72 02 59 of mail naar aanmelding@exalta.be

De woningen in Donk worden verhuurd door sociale huisvestingsmaatschappij De Volkshaard:

www.volkshaard.be
rebecca.debaets@exalta.be

 
Adres Focus-Plus Maldegem:
Hove te Donc Paardekerkhof 4
9990 Maldegem


Contacteer Focus-Plus:
aanmelding@focusplus.be

 

edit afsluiten